·         Лидерът в ритейла предлага изобилие от стоки за предстоящите

...
 
·         Лидерът в ритейла предлага изобилие от стоки за предстоящите
Коментари Харесай

До 50% по-изгоден, цветен и вкусен Великден в Kaufland

 

·         Лидерът в ритейла предлага обилие от артикули за идните празници на атрактивни цени

·         DARA и Христо Стоичков канят на празнична софра в новата акция на ритейлъра

 

Kaufland започва великденската си акция от 1 април, само че не на смешка, а с обилие от артикули на атрактивни цени. Лицата на веригата Стоичков и DARA канят клиентите на ритейлъра на отрупана празнична софра с понижения до 50% и преференциални оферти за притежателите на Kaufland Card. Първите промоции за Великден стартират от първия ден на април и не престават до неделя (7 април). Офертите включват, както обичайни храни, по този начин и голям брой други възможности, подобаващи за постни предписания.

Сред офертите „ на сметка “ са цяла кора яйца* - 15 броя, размер L, на цена от 5.95 лева, както и прясно изпечен типичен козунак от витрината на ритейлъра, понижен с 40% за 3,29 лева В хипермаркетите на най-голямата комерсиална верига в България могат да бъдат открити разнообразие от козуначени оферти и сладки изкушения, измежду които тематични за Великден шоколадови фигурки. До 50% стигат пониженията на плодовете и зеленчуците, с които да приготвим празничната салата.

Изборът на понижени мезета е още по-богат, а с изкушаващи отстъпки са и всички рибни оферти на ритейлъра. Клиентите на веригата могат да избират от над 100 усета олио и да спестят до 48% от цената на продукта от 1 април, измежду които слънчогледово, ленено, маслиново и доста други.

За феновете на домашно приготвения козунак веригата предлага захар „ Сладея “ с до 42% понижение за цена от 1,65 лева до сряда. Офертата е годна за до 10 бр. с Kaufland Card, която дава опция и за покупка на тракийски точени кори за 1,79 лева

А с купоните на Kaufland Card феновете на родното питие могат да се насладят на кенче „ Ариана “ с 40% понижение, единствено на цена от 0,95 лева

За сръчните домакини, които ще подготвят празничните ястия вкъщи, на помощ в магазините на Kaufland идва комплект от 8 елементи съдове за г  отвене, понижен с 50% за горещата цена от 59,99 лева Сред топ предложенията е и апарат за готвене на пара за 49,99 лева През първата седмица на април клиентите на Kaufland могат да намерят още веднъж и висококачествени артикули на Philips с до 50% понижение.

Разгледайте седмичната листовка на Kaufland България с всички специфични оферти.

*Артикулът е разполагаем на клиентите за малко.

 

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,6 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР